De Frisse Aanpak

100226a.jpg

Barre tijden kondigen zich aan voor de fans van het tijdschrift Vorsten. De pracht en praal die doorgaans gepaard gaat met een staatsbezoek van de Britse Vorstin zal ons in de komende tijd niet gegund zijn. Te beginnen met Almere en ’s-Gravenhage zal het ‘God Save the Queen’ niet meer in de openbare ruimten kunnen worden gespeeld. Principes zijn principes en deze draagster van hoofddoekjes zullen wij dus dienen te boycotten. Met haar verwerpelijke dracht draagt zij bij aan de onderdrukking van de vrouw. Schande.

100226b.jpg

Ook vele lezeressen van het prachtige weekblad De Boerderij zullen zich helaas binnenkort nog uitsluitend binnenshuis (of is het binnenboerderijs?) kunnen bewegen.

100226c.jpg

Omtrent het verwijderen van een aantal 17e eeuwse meesters uit de musea zal – naar verwachting – spoedig besloten worden.

Dames die de kaalheid tengevolge van een chemokuur met een hoofddoekje camoufleren zullen waarschijnlijk van het verbod worden vrijgesteld. Zij dienen de letter C in helder geel duidelijk zichtbaar op de kleding te dragen.

Plaats een reactie