3 Maal Hoera … 67 x Geeft Teveel Lawaai

De 8e juni is jaarlijks in Huize Une Journée Bien Remplie aanleiding tot veel vreugdevol lawijt. Immers we vieren op die dag de jaardag – telkens weer een nieuwe – van degene die u kent als Madame Une Journée Bien Remplie aka She Who Must Be Obeyed of Het Alziend Oog danwel het Alom Gevreesde Aanwijsvingertje. Schrik niet, deze benamingen hanteren wij in de dagelijkse praktijk niet volcontinu … zelf mag ik gewoon Anneke zeggen! U kunt daaraan vaststellen dat ook soepelheid in de omgang tot haar aangename karaktertrekjes behoort. Wij alhier wisten dat al maar het is onverminderd goed het ten overvloede hier nog eens te vermelden.

U zult het niet geloven, maar de hierboven afgebeelde fotografie is niet van zeer recente datum. Integendeel voor het juiste opnamemoment zullen we terug moeten naar het roemruchte jaar 1969 en  wij beiden zijn sedertdien niet opmerkelijk gewijzigd qua uiterlijke vormgeving! Daarnaast moet als groot pluspunt van de jarige Jobina worden vastgesteld dat ze na al die jaren nog steeds de wijsheid en het geduld opbrengt om de toch immer wat drukke, aandachttrekkende en bewerkelijke schrijver dezes liefdevol te dulden …

Gelukkig gaat het met de gezondheid van onze constitutionele vorstin weer danig in positieve richting, zodat de stemming alhier licht, luchtig en opgeruimd genoemd kan worden.

Aangaande het cadeaugebeuren staan ons in de loop van deze dag nog enige beproevingen te wachten, en voor wat betreft het feestelijk avondmaal zijn de reserveringen bij een te goeder naam en faam bekende gelegenheid verricht!

Ik bracht mijn felicitaties al zeer bekwaam tot uiting en weet zeker dat u mijn goede wensen deelt.

Advertenties

7 Reacties to “3 Maal Hoera … 67 x Geeft Teveel Lawaai”

 1. Gijs Says:

  HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA!
  HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA!
  HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA!
  HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA!
  HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA! HOERA!
  HOERA! HOERA! HOERA!

  En omdat het vandaag zo’n feestelijke dag is, laat ik de zin “en wij beiden zijn sedertdien niet opmerkelijk gewijzigd qua uiterlijke vormgeving! ” vandaag even helemaal voor wat het is.

  Ga wat leuks doen!

 2. Frits Sajet Says:

  Bij God! We waren toen 25 en dachten dat we het eigenlijk wel allemaal beter wisten….

  Van harte gefeliciteerd schat.

  En wat is het toch fantastisch te bedenken dat je nu al weer meer als 40 jaar op hem past en hem een reden geeft om ook een leven te hebben buiten de wereld van het drukwerk.

  Nogmaals van harte, mooie rooie!

  Jullie vriendje Frits

 3. mulrg Says:

  Van Harte!

 4. Mascha Says:

  Van Harte Gefeliciteerd lieve Anneke!! Geniet samen!
  Heel veel liefs uit de Big Apple.

 5. Tamar Verkaik Says:

  Van harte gefeliciteerd!
  Hebben ze eigenlijk wel Hollandse Nieuwe in Antwarp? Ik zie dat zo voor me op de verjaardag: een bordje met stukjes haring met van die rood-wit-blauwe vlaggetjes.

 6. Frieda Says:

  Lieve Anneke, al is het misschien over een half jaar, of misschien jaar. We komen je feliciteren. Dikke kus van André en mij X

 7. JN Says:

  Prachtige ogen! Snoepgoed!
  Heeft het eten goed gesmaakt?
  Fijn om te horen dat de gezondheid weer de goede kant op gaat.
  Felicitaties van moeder en dochter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s