Inspiratie ?

Ooit Back to the Future gezien, die werkelijk alleraardigste film met die vrolijke jaren 80-sfeer? Ik mag toch aannemen van wel … ik geloof dat maar heel weinigen zich niet met dat montere verhaal geamuseerd hebben. U herinnert zich dan ongetwijfeld ook de vertederende zuigeling die door de tralies van de box de kamer inkeek. Een mooie dubbele bodem want alleen de kijker en de hoofdpersoon weten dat het leuke knaapje later nog heel veel van achter tralies zal moeten kijken.

Ik  weet niet of zoon Rob, die een wat Valks gevoel voor humor met zich draagt, zich door Back to the Future liet inspireren … maar een intrigerend plaatje blijft het: de nu ruim 9 maanden oude kleinzoon Quinn die de wondere wereld met zijn blikken verkent. Het kan natuurlijk ook zijn dat Quinn vast wordt voorbereid tot een roeping als dierenarts in Artis. Blijdorp is natuurlijk voor iemand uit de Amsterdamse Van der Valk-stam volmaakt uitgesloten.

Noteert u trouwens even de heldere blik van de jeugdige Quinn … die scherpzinnigheid zal´ie wel van z´n grootvader hebben!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s