Feest in Stad, Land & Heerhugowaard

Bij het ontwaken vanochtend werd u bekropen door een uiterst feestelijk gevoel. Iets van blije joeligheid, ja zelfs van dolle pret, vloog door u ijverig gemoed. Wat mocht dat toch zijn op deze zo ogenschijnlijk doodgewone woensdag? Een kermis? Het circus in de stad? Een algehele belastingverlaging?

Nee, vrienden! Het is allemaal veel eenvoudiger en tegelijk nog veel feestelijker:

Onze voortreffelijke kleinzoon QUINN wordt vandaag maar liefst ÉÉN HÉÉL JAAR !!!

Nu begrijpt u waar vanochtend die lust om de vlag te hijsen, het draaiorgel aan te rukken, de banketbakker leeg te kopen, de feestneus op te zetten, vandaan kwam. En u heeft daarin groot gelijk. Het allergrootste gelijk … We weten natuurlijk nog niet hoe de veelbelovende jongeman zich in de toekomst zal ontwikkelen. Wordt hij inderdaad de nieuwe spits van het Nederlands elftal? Of wellicht een veel groter zanger en publiekstrekker dan al die sterren waarvan opa de naam niet wenst te onthouden? De toekomst zal het leren …

Uiteraard hebben oma & opa over dat laatste zo hun eigen gedachten. Voor ons staat het vast dat Quinn over zo´n jaar of 30 aan het hoofd van een schitterend restaurant van zeer hoge kwaliteit zal staan. Een man met verstand van en liefde voor een goed maal! Zou de foto hierboven iets met dat idee van de grootoudertjes te maken kunnen hebben? De toekomst zal het leren.

Hiep, hiep, hiep, hiep …… HOERA !!!

Advertenties

Eén reactie to “Feest in Stad, Land & Heerhugowaard”

  1. mulrg Says:

    Van Harte!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s