Raadsels

Ons geliefd nakroost benoemt hun ouderpaar niet zelden als Statler & Waldorf, die twee ouwe cynici uit de eertijds vermaarde Muppetshow. Zoons en dochter gaan daarbij soms zelfs zover dat ze voor ons bestemde post adresseren aan Statler & Waldorf. Daar voegen ze dan zonder enige bemerkbare aarzeling onze adresgegevens aan toe. Oudste zoon Gijs spande ooit de kroon in deze negatieve campagne door zelfs een internetabonnement voor ons te doen registreren onder de namen Statler & Waldorf. Als gevolg van deze ondermijnende actie ontvang ik tegenwoordig onder die namen post van de firma Playstation. Tel uit je winst …

In het bovengaande filmpje wordt wijlen Milton Berle door de oude heren op de hak genomen. Voor jeugdige kijkertjes is het wellicht aardig te vermelden dat Milton Berle in zijn hoogtijdagen groter was dan bijvoorbeeld Oprah Winfrey ooit worden zou.

Maar wie kan begrijpen hoe iemand het vrolijke en bedeesde koppeltje Une Journée Bien Remplie ook maar in de verste verte met deze twee stronteigenwijze creaturen kan vergelijken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s