Pers …

Een veelkleurige pers, ieder blad een eigen karakter en een eigen invalshoek, is voor de informatie van het immer nieuwsgierige publiek van het grootst belang. Oorspronkelijkheid en creativiteit, het zijn zaken die je aan de immer wakkere redacties kunt overlaten … de nieuwsbeluste lezer kan zijn informatie van alle zijden betrekken. We kunnen de werkzaamheden van de media niet genoeg waarderen.

De Volkskrant

Ook Het Parool heeft zijn uniek geluid

Terwijl het Algemeen Dagblad weer een geheel originele invalshoek weet te kiezen

Denk nu niet dat alleen Nederlandse dagbladen uitblinken door kwaliteitsjournalistiek … Wellicht is de acteur Guy Van Sande u ietwat ontgaan, dat zou zo maar kunnen. In het Vlaamse geldt Van Sande als een soort Koen de Bouw-light. Nagenoeg hetzelfde donkere mannelijke uiterlijk, alleen een beduidend minder begaafd acteur. Hoewel: als u ook Koen de Bouw niet kent gaat de vergelijking natuurlijk volledig de mist in. U zoudt Guy Van Sande overigens gezien kunnen hebben in de tv-serie Zone Stad, die ook ooit op de Nederlandse zenders te zien was.

De goede Guy stond De Gazet van Antwerpen een gesprekje toe. Voor uw informatie en plezier vindt u het hieronder. Eén klein vraagje resteert na lezing ietwat … wat bezielt iemand om zulke flauwekul in een interview uit te stoten? Trouwens, wat bezielt een redactie om deze idiote informatie de prijs van papier & inkt waard te vinden?

Advertenties

2 Reacties to “Pers …”

  1. mulrg Says:

    Maar hoe luidde de kop in De Telegraaf. Iets andere toonzetting?

  2. Bart van der Valk Says:

    De Telegraaf schreef iets in de trant van Overwinning Cruyff. Vermoedelijk dus de 2e keer sinds 1966 dat hun berichtgeving onbevooroordeeld was!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s