Lijden & Verlossing

Vrolijke plaatjes, nietwaar? De bovenste prent kwam mij pas gisteren onder ogen en toont u onze onovertroffen kleinzoon Christopher! De slimsten van u zagen onmiddellijk dat de opname bijna een jaar oud is en dateert van het Carnaval 2011. Christopher gaf daar acte de présence als één van die wonderlijke wezentjes die soms – spelend op kunstgras – mijn bejaarde oog passeren. Geef toe: de dappere kleine man heeft talenten in de sector verkleedpartijen. Een toekomst in het musicalwezen dunkt ons … we wachten vol spanning de uitmonstering van 2012 af en beloven nu al een actueler berichtgeving!

Het tweede plaatje behelst onze altijd buitengewoon vrolijke kleinzoon Quinn – hier zittend op het been van zijn oom en onze oudste zoon Gijs – die op alle fotootjes steeds breed lachend verschijnt. Waarschijnlijk doet alleen al de gedachte aan zijn Belgische grootouders hem steeds in dolle vreugde ontsteken. Overigens: Quinn bekwaamt zich op de foto in de kunst van het handjeklappen. Waarschijnlijk – u zag ´m aankomen – ook al ter ere van zijn Antwerpse Oma & Opa.

Wat heeft dit alles met het kopje boven dit stukje van doen? Véél, heel véél … Natuurlijk had ik nooit zo onnadenkend moeten zijn in het vorige stukje over de solden/uitverkoop op licht kritische wijze te schrijven. Bij wijze van strafexpeditie diende ik gisteren (zondag) Mevrouw Une Journée Bien Remplie op schoenenjacht te vergezellen. Vrouwen en schoenen … need I say more?

Bekaf retour werd mijn inmiddels tot gigantische omvang uitgegroeide moordlust en depressie uitsluitend verholpen door deze beide prachtexemplaren …

Advertenties

3 Reacties to “Lijden & Verlossing”

  1. Gijs Says:

    Voor diegenen die graag een beetje context rond plaatjes op prijs stellen, Quinn had net de treinbaan van z’n zusje vakkundig gedemonteerd (terwijl ze er nog mee aan ’t spelen was) en ik vermoed dat het applaus dan ook voornamelijk voor hemzelf bedoeld was 😉

  2. Bart van der Valk Says:

    En zo worden dus alle illusies wreed vernietigd …

  3. Hans Dekens Says:

    Toch zit er een fikse overtreffende genaratie-gen in het geheel. U zelf ontbreekt dan wel op de 2e foto maar ik weet zeker dat als u er wel op had gestaan er 3 dezelfde lachende trekken te zien waren geweest. Ik zie hier toch wel sterke gelijkenissen van kleinzoon, zoon naar vader en grootvader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s