Did Barack Obama Campaign Threaten Life of Chelsea Clinton to Keep Parents Silent on Obama’s Ineligibility?

Even wat korter vandaag, het eigenlijke schrijfwerk is voor één keer uitbesteed aan een andere halvegare.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen werpen hun schaduw vooruit.  In de laatste vier jaar mocht u al geruchten vernemen als zou Obama feitelijk onrechtmatig president zijn. Zijn geboorte-akte op Hawaï zou vervalst zijn en de afrikaan Obama zou feitelijk niets anders zijn dan een illegale moslim met het schandalige oogmerk de VS tot een communistische sharia-staat (!) te maken. Waarschijnlijk hebt u om deze onzin hartelijk gelachen, maar helaas bleken in de VS velen ontvankelijk voor dit type idioterie. Sommige trouwe en halfzachte vrienden van onze eigen Geert Wilders ondersteunden deze opmerkelijke gedachtegang, waarschijnlijk onder het motto ´Malloten aller landen Verenigt U´.

In de aanloop naar de verkiezingen in november wordt voorzichtig aan die dwaze verzinsels een nieuwe lading gegeven door ditmaal ook een moordcomplot op te voeren. De Obama-campagne zou bij de aanloop naar de verkiezingen van 2008 gedreigd hebben Chelsea Clinton te vermoorden als Bill en Hillary het complot rond de valse geboorteakte zouden onthullen. U kunt het allemaal hier nalezen en voor uw gemak laat ik het ook hieronder nog eens volgen. Het is maar dat u niet van verbazing omrolt wanneer in de komende maanden nog meer flauwekul opduikt.
Advertenties

Eén reactie to “Did Barack Obama Campaign Threaten Life of Chelsea Clinton to Keep Parents Silent on Obama’s Ineligibility?”

  1. Mascha Says:

    Mensen zijn absoluut gek!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s