Problemen …

Ons dierbaar nageslacht verwijt ons dat we de toestand in het Koninkrijk der Belgen soms wat al te vrolijk voorstellen, en héél misschien hebben ze daarin een doodenkele keer een heel klein pietsie gelijk. We hebben het dan natuurlijk niet over de economische situatie: in tegenstelling tot Nederland wordt België niet door een recessie getroffen en het IMF heeft zojuist berekend dat die recessie hier ook niet te verwachten valt.

Nederland bevindt zich daarmee in de vervelende positie dat ook in het andere buurland, Duitsland, de economie aanmerkelijk beter draait dan onder het kabinetje Rutte. Die situatie heeft natuurlijk alles te maken met de vindingrijke wijze waarop de Nederlandse wij-haten-alles-en-iedereen-coalitie het vertrouwen in de toekomst weet te fnuiken.

Maar – zoals gezegd – ook België kent problemen … Van een heel andere aard weliswaar, maar ze worden zoals u hierboven zelf kunt vaststellen daadkrachtig bestreden. Wij houden u van alles op de hoogte! Zo kent u ons immers.

Advertenties

2 Reacties to “Problemen …”

  1. Tamar Verkaik Says:

    ‘Hondenpoepdrollen’ noemen we dat in taaltermen niet een ‘volledige dubbelzegging’?

  2. Bart van der Valk Says:

    Dat zou best eens kunnen … voordeel is natuurlijk wel dat het geen enkele mogelijkheid van twijfel of andere onduidelijkheid overlaat. Voor wie zich bij zo´n onderwerp tot diepzinnige overpeinzingen laat verleiden natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s