Mat

Wat u hierboven waarneemt is een eenvoudige mat. Deze mat vertoont geen enkele gelijkenis met welke mat dan ook in onze bescheiden woonstee. Voor het doel van dit stukje zou ik u feitelijk beter een plaatje kunnen vertonen van de mat die ik wél bedoel, maar dat is helaas onmogelijk. Hedenmiddag is de mat die u dus eigenlijk zou moeten zien met enige wilde woestheid door mij uit de echtelijke behuizing verwijderd. Ik was namelijk bijzonder boos. Op die mat.

Zondagmiddag – voor mij dus gisteren – maakten Mevrouw Une Journée Bien Remplie en uw dienaar zich op om de cinema te bezoeken, de naam van de film wil mij nu even niet te binnen schieten. Met een ferme bons op de grond maakte Mevrouw UJBR duidelijk gestruikeld te zijn. Over die verdomde mat dus.

Dankzij de snelheid en bekwaamheid van de medische stand alhier werd zij al drie uur later geopereerd aan haar gebroken heup. Inmiddels maakt zij het weer goed en a.s. woensdag wordt een voorzichtig begin gemaakt met de revalidatie. We maken er nu weer grapjes over, maar beseffen dat het nog vrij wat gesukkel op zal leveren. Ook vanwege eerdere gezondheidsproblemen – die ik niet via dit medium aan u alleraardigste neuzen ga hangen – zal mijn meer dan actieve aandacht en ondersteuning nodig zijn. Graag en met liefde gedaan trouwens …

Van u vragen wij slechts enig welwillend begrip voor eventuele haperingen in de frequentie van dit logje.

Dank, dank, hartelijk dank.

Advertenties

3 Reacties to “Mat”

 1. Bart van der Valk Says:

  Even in haast … ´t gaat zo te zien goed hoor. Ze heeft het gevoel in haar onderbeen weer terug en beweegt dat ook. Morgen – woensdag – uit het bed: zitten, overmorgen beginnen met ondersteund lopen waarschijnlijk en de verdere revalidatie regelen. Tot haar vreugde (zegt ze) is het in dit soort revalidatie gespecialiseerde ziekenhuis niet alleen hier vlakbij maar ook nog eens gelegen tegenover haar favoriete delicatessenzaak. Ik voel de opdrachten duidelijk aankomen … Verder ga ik maar eens zeer tijdig te bed. De oude baas is ietsjes bekaf … de lezertjes van het logje zullen me hopelijk vergeven …

 2. Serah Says:

  heel veel sterkte!

 3. Hans Dekens Says:

  Wij zijn blij dat het toch nog zo goed is afgelopen en hopen op een spoedig herstel zodat er weer Antwerpse terrasjes bezocht kunnnen worden om het genieten van den ouden dag voort te zetten, als u begrijpt wat wij bedoelen.
  Beterschap!
  Hans en Daniël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s