Vrolijk Voorwaarts

Hierboven ziet u Anneke – voor u Mevrouw Une Journée Bien Remplie – nijver in de weer met een deel van haar oefeningen tot revalidatie.  Desgewenst kunt u op het plaatje klikken en dusdoende een grotere versie verkrijgen. Daarop kunt u nóg beter zien met welke ernst zij zich van haar taak kwijt. We verwachten dat zij over 2 á 3 weken haar glorieuze herintreding in de huiselijke kring zal kunnen vieren … Aan haar toewijding zal het bepaald niet liggen!

Intussen doen we – en vooral zij – inspanningen om de stemming opgewekt en vrolijk te houden. In dat kader was het onvermijdelijk dat we de strapatsen van Laurel & Hardy in onze herinnering terugriepen. Stan Laurel en Oliver Hardy … als het even niet meezit altijd een perfect middel om het humeur weer op te krikken!

U wordt allen enthousiast bedankt voor uw alleraardigste wensen tot beterschap!

Advertenties

Eén reactie to “Vrolijk Voorwaarts”

  1. Pindaatje uit Baambrugge Says:

    Lieve Anneke,

    Wat krijgen we nou? Maar belangrijkste dat je maar weer snel er bovenop komt om die Ouwe thuis weer goed te kunnen pesten! Van wat ik me herinner geniet je daar veels te veel van, dus weet ik dat je je allerbest erin doet om snel naar huis te kunnen! Wanneer dat moment aanbreekt, pest je die Ouwe dan ook even voor mij ;)) Heel veel sterkte gewenst met je revalidatie en dat je maar snel naar huis mag!! Dikke kus en geef die ouwe een knuffeltje van me 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s